Marcel Dekker

Veelzijdig

Marcel (61) woont met zijn vrouw en drie kinderen in Den Haag. Hij adviseert, coacht en ontwikkelt e-learnings, testen en tools voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doet hij o.a. voor Mindconnexion, Sonneveltopleidingen, More Happy Jongerencoaching en WLO work & life.

Als geen ander in Nederland beheerst hij de 4 elementen. Meer dan 25 jaar bestudeerde hij deze vierdeling van mens en natuur, haar toepassingen en betekenissen. Vanuit zijn creativiteit en ervaring begeleidt hij incidenteel een politieke partij, schrijft hij een boek of een theaterproject, creëert hij een spel of bedenkt hij een campagne om een organisatiedoel onder de aandacht te brengen. Als verandercoach heeft hij veel ervaring in het werken met individuen en groepen in zowel sessies als workshops.

Facilitator

Marcel heeft een voorliefde voor mythologie, natuur, muziek, kunst en psychologie. Vanuit al deze ervaringen ontwikkelde hij The Structure en ondersteunt hij mensen en organisaties bij hun verandering. In The Structure staan voor hem vrijheid, gelijkheid en de eigen wijsheid van de deelnemer voorop. Als  begeleider is hij bovenal facilitator en schept hij ruimte voor het eigen proces van de deelnemer. “You cannot teach people anything. You can only help them to find it within themselves!" Galileo