Reacties van deelnemers

Verbluffend eenvoudig

The Structure is een verbluffend eenvoudige methode om ieder complex persoonlijk probleem weer terug te brengen naar een eenvoudig perspectief. Door op een intuitieve manier gebruik te maken van de vier elementen, krijgt de deelnemer aan deze werkvorm heldere oplossingen en inzichten aangereikt. Het heeft mij weer het gevoel gegeven dat ik altijd een keuzemogelijkheid heb, zelfs in de meest stressvolle situaties.

Albert Sonnevelt, psycholoog en directeur Sonnevelt Opleidingen

Speciale ervaring

Ik vond het een hele speciale ervaring om The Structure te mogen doorleven. Marcel begeleidt je op een professionele wijze door het proces heen met rust, zonder oordeel en ruimte latend voor wie jij bent. Ik had een heldere vraag die ik wilde onderzoeken en daar heb ik vanuit dit perspectief een duidelijk antwoord op gekregen. Wat ik prachtig vind is de manier waarop de elementen in The Structure verwerkt zijn  en de wijze waarop je met de elementen in contact komt; bewegend, reflecterend, vragend en onderzoekend . The Structure is zo opgebouwd dat het voor iedereen kan werken. Voor mij was het zeer verrijkend en ook praktisch want je kunt direct een stap zetten in dat wat jij zou willen. Bedankt voor deze mooie ervaring Marcel! 

 

Natasja van Moorst, coach bij More Happy Jongerencoaching, Juni 2018

Zorgvuldig en professioneel

 In The Structure, zorgvuldig en professioneel begeleidt door Marcel Dekker, werd ik aan de hand van mijn vraagstuk van buiten naar binnen geleid en werd mijn intuïtie wakker gemaakt en aangesproken. In alle rust, in mijn eigen tempo ontdekte ik wat er ontdekt wilde worden. We wisselden weinig uit, het was mijn eigen proces. Daardoor werd ik niet afgeleid en kon ik steeds dieper afdalen. Na afloop voelde ik me verrijkt door mezelf. Ik nam mee naar huis wat ik had geschreven, en het werkt door en door...

Franca Nijman, kindertherapeut bij Kindertherapie Den Haag, juni 2018

Helemaal open

Wat een mooie en complete manier om naar een thema te kijken en 'in te tunen'. En ook wat confronterend om mijn eigen schrijven terug te lezen. Na afloop voelde ik me compleet en helemaal open staan; open om nieuw en anders toe te laten. Er zat weer beweging in. Heerlijk!

 

Esther Schenkel, rebalancer en trainer, mei 2018

Fantastisch proces

The Structure met Marcel is een fantastisch natuurlijk en intuïtief proces om de verschillende keuzemogelijkheden te filteren en te landen op een duidelijke richtingwijzer.

Sjouke Eekma, elektro-ingenieur en massagetherapeut, mei 2018

Hernieuwde energie

The Structure met Marcel Dekker was erg inspirerend. Wat mij erg aansprak is dat ik dankzij The Structure in korte tijd mijn vraag en antwoorden op meerdere manieren ging bekijken, voelen en er woorden aan geven. Ik ging meteen de diepte in. Al snel werd duidelijk op welk gebied de blokkade in mijzelf zat en zette ik tijdens de sessie een stap in de richting van het helen hiervan. Na de sessie voelde ik hernieuwde energie om aan de slag te gaan met mijn missie en helderheid om echt de stappen te zetten die nodig zijn! Nu 1,5 week later zit ik nog steeds in een creatieflow!

Dymphi Peeters, muzikant & stemhealer, maart 2018

Elke richting voelt anders

Wat voor mij heel mooi was om tijdens The Structure te ontdekken is dat de energie in de verschillende windrichtingen zo ontzettend anders aanvoelt. In de ene hoek ontdekte ik lichtheid en creatie en kreeg ik zin om aan te pakken, terwijl de ideeën over elkaar buitelden. Dat bracht wel onrust en ongeduld met zich mee. In de volgende richting werd ik weer met beide benen op de grond gezet en voelde de energie veel zwaarder en donkerder. Voor mij een teken dat ik hier nog wat op te ruimen had of heb.

 

Ditte Pelser, energetisch natuurgeneeskundig therapeut Zo Jezelf, februari 2018

Daadwerkelijke stappen

Graag laat ik je weten dat The Structure voor mij veel heeft betekend. Alle windrichtingen in The Structure hadden mij echt iets te vertellen. Het meest duidelijk voelde ik bij het element vuur in het Oosten dat ik in actie moest komen. Mede door The Structure ben ik daadwerkelijk stappen gaan nemen en ben ik als mens en coach gegroeid. 

 

Ilse Fortuin, trainer hormoonfactor Praktijk Evenwicht, februari 2018


"In between chaos and structure the personal reality will become present!" Marcel Dekker